Rökt chili Kycklingbitar Recept
Chili Chicken är en mycket populär maträtt och har en mängd förberedelser. Denna version har den perfekta balansen mellan söta och kryddig kryddor. Följ instruktionerna och lära dig att göra det i några steg. För rökningen använde vi Hickory Wood och det fungerade bra.
Ingredients
4-5 kycklingbröst
För gnugga:
¼ kopp farinsocker
1½ msk koshersalt
½ msk paprika
1 tsk cayennepeppar
½ tsk svartpeppar
1 tsk chiliflakes
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory
Preparation
Förvärm rökaren till 225°F med Hickory Bisquettes.
Kycklingbröst i tärning.
Blanda ihop ingredienserna för gnidning.
Kasta kycklingen i rub och lägg i aluminiumplåtar.
Rök i 1-2 timmar (beroende på storleken på kycklingen i tärningar) tills en innertemperatur på 165°F uppnås.
Av: Lena Clayton.