Chili Chicken Bites

Rökt chili Kycklingbitar Recept



Chili Chicken är en mycket populär maträtt och har en mängd förberedelser. Denna version har den perfekta balansen mellan söta och kryddig kryddor. Följ instruktionerna och lära dig att göra det i några steg. För rökningen använde vi Hickory Wood och det fungerade bra.

Ingredients

4-5 kycklingbröst

För gnugga:

¼ kopp farinsocker

1½ msk koshersalt

½ msk paprika

1 tsk cayennepeppar

½ tsk svartpeppar

1 tsk chiliflakes

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory

Preparation

Förvärm rökaren till 225°F med Hickory Bisquettes.

Kycklingbröst i tärning.

Blanda ihop ingredienserna för gnidning.

Kasta kycklingen i rub och lägg i aluminiumplåtar.

Rök i 1-2 timmar (beroende på storleken på kycklingen i tärningar) tills en innertemperatur på 165°F uppnås.

Av: Lena Clayton.