Rökt BBQ Kycklingvingar Recept
För att förbereda detta rökt BBQ Chicken Wings -recept kan du använda ditt valt trä. Hemligheten här för att applicera BBQ -såsen under den sista timmen av rökning. En konsekvent temperatur på 275 F kommer att göra dem krispiga.
Ingredients
2 pund kycklingvingar
1 msk malet chipotlepulver
1 msk paprika
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk svartpeppar
1 tsk salt
2 msk farinsocker
1 dl BBQ-sås
Bradley Flavor Bisquettes
Preparation
Om så önskas kan du skära varje kycklingvinge i tre portioner: drumett, mittdel och spets. Släng vingspetsen och lägg de andra delarna i en stor skål.
Blanda ihop chipotlepulver, paprika, vitlökspulver, lökpulver, svartpeppar, salt och farinsocker. Kasta vingarna i kryddorna så att de blir jämnt belagda.
Ställ in rökaren för 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes.
Lägg de kryddade vingarna på rökställ och rök i ca 2 timmar.
Kasta vingarna i BBQ-såsen och lägg tillbaka på rökgallarna. Rök ytterligare en timme, eller tills den är genomstekt och skinnet är knaprigt.
Ta bort vingar från rökaren och servera.