Smoked BBQ Chicken Wings Recipe

Rökt BBQ Kycklingvingar Recept



För att förbereda detta rökt BBQ Chicken Wings -recept kan du använda ditt valt trä. Hemligheten här för att applicera BBQ -såsen under den sista timmen av rökning. En konsekvent temperatur på 275 F kommer att göra dem krispiga.

Ingredients

2 pund kycklingvingar

1 msk malet chipotlepulver

1 msk paprika

1 tsk vitlökspulver

1 tsk lökpulver

1 tsk svartpeppar

1 tsk salt

2 msk farinsocker

1 dl BBQ-sås

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Om så önskas kan du skära varje kycklingvinge i tre portioner: drumett, mittdel och spets. Släng vingspetsen och lägg de andra delarna i en stor skål.

Blanda ihop chipotlepulver, paprika, vitlökspulver, lökpulver, svartpeppar, salt och farinsocker. Kasta vingarna i kryddorna så att de blir jämnt belagda.

Ställ in rökaren för 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes.

Lägg de kryddade vingarna på rökställ och rök i ca 2 timmar.

Kasta vingarna i BBQ-såsen och lägg tillbaka på rökgallarna. Rök ytterligare en timme, eller tills den är genomstekt och skinnet är knaprigt.

Ta bort vingar från rökaren och servera.