Smoked Bacon Wrapped Stuffed Chicken Breast

Rökt Baconlindad fylld kyckling Bröst



Du kan använda dina favoritingredienser för att fylla kycklingbröst. För det här receptet har vi valt gräddeost, mozzarella och soltorkade tomater. Ovanpå, linda kycklingbröst med bacon och röker dem med hjälp av hickory, lönn- eller ekbisquetter. De kommer att bli saftiga och saftiga.

Ingredients

4 benfria, skinnfria kycklingbröst

8 baconskivor

1 kopp färskost, uppmjukad

1 kopp riven mozzarellaost

4 soltorkade tomater, återfuktade och finhackade

1 tsk salt

½ mald svartpeppar

½ tsk oregano

Bradley Flavor Bisquettes – Ek, Lönn eller Hickory

Preparation

Håll din kniv horisontellt, stick in den i den tjocka änden av varje kycklingbröst och skär till en djup ficka. Var noga med att inte tränga igenom den andra änden.

Rör färskosten med mozzarellaost, malda soltorkade tomater, salt, peppar och oregano.

Häll ost- och soltorkade tomatblandningen jämnt i fickorna på varje kycklingbröst.

Varva varje fyllt kycklingbröst med 2 skivor bacon. Placera på ditt rökställ.

Ställ in rökaren på 250°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes (ek, lönn eller hickory fungerar utmärkt).

Rök kycklingen tills den når en innertemperatur på 165°F.