Rökt Trätand Med orange sesam marinadrecept
Så du är hemma från en framgångsrik ankajaktresa och har fått i uppdrag att göra middag till familjen. Avfyra Bradley och gör denna välsmakande rökt träand med orange sesammarinad och en sida av stekt ris!
Ingredients
4 benfria ankbröst
Orientalisk apelsinsås
1 ask Uncle Bens stekt ris
½ Påse frysta ärtor
3 ägg
Preparation
Skrapa skinnet på 4 benfria bröst och marinera över natten i kylskåp. Använd valfri orientalisk apelsinsås. Om den injiceras kan du marinera i en timme med 2-3 oz för injicerat kött. Använd annars 5-8 för marinering över natten.
Rök med Bradley Pacific Blend Bisquttes i en Bradley Smoker i 30-35 minuter eller mindre.
Flytta sedan till en förvärmd stekpanna (Medium Heat) och bryn marinerade ankbröst som börjar med skinnsidan nedåt tills köttet är fast. Placera stekpanna i 400ºF ugnen i 4-5 minuter, tills ankköttet är medium rare. Servera med stekt ris.
Friterat ris
Förberedde 1 kartong med Uncle Bens tillägg med stekt ris, enligt instruktionerna på kartongen. Lägg till ½ påse frysta ärtor, en kopp tärnade eller tärnade morötter och 3 äggröra efter smak.
Har du ingen vedanka? Det här receptet fungerar utmärkt med kanin, fläsk, kalkon eller kyckling.
Njut av!