Rökt Kyckling och Portabello Mushrum Recipe
Upplev en smakfull glädje med vårt rökt kyckling- och portobello -svamprecept.
Ingredients
4 benfria/skinnfria kycklingbrösthalvor
2 Portabellosvampar
30 ml (2 msk) olivolja
10 Ml (2 tsk) varje vitlökspulver, lökpulver, torkad basilika
1 ml (¼ tsk) mald svartpeppar
Preparation
Pensla kycklingbröst och champinjoner med olivolja.
Blanda ihop vitlökspulver, lökpulver, torkad basilika och svartpeppar och strö över kycklingbröst.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till mellan 105°C och 120°C (220°F och 250°F).
Placera kycklingbröst på rökställ och använd bisquetter med pecannötsmak rök/kok i cirka 40 minuter.
Lägg svampen i rökaren tillsammans med kycklingen och rök/koka i ytterligare 40 till 60 minuter och se till att kycklingbrösten är kokta.
Att tjäna:
Fräs en hackad medelstor zucchini i 15 ml (1 msk) olivolja i cirka 5 minuter.
Tillsätt 2 eller 3 hackad vitlöksklyfta, 6 halverade körsbärstomater, 125 ml (½ c) hackad lök, 60 ml (¼ c) hackad färsk basilika och fräs i ytterligare 3 minuter.
Servera med kycklingen, skivad svamp och strö över nyriven parmesanost.