Smoked Chicken and Portobello Mushrooms Recipe

Rökt Kyckling och Portabello Mushrum Recipe



Upplev en smakfull glädje med vårt rökt kyckling- och portobello -svamprecept.

Ingredients

4 benfria/skinnfria kycklingbrösthalvor

2 Portabellosvampar

30 ml (2 msk) olivolja

10 Ml (2 tsk) varje vitlökspulver, lökpulver, torkad basilika

1 ml (¼ tsk) mald svartpeppar

Preparation

Pensla kycklingbröst och champinjoner med olivolja.

Blanda ihop vitlökspulver, lökpulver, torkad basilika och svartpeppar och strö över kycklingbröst.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till mellan 105°C och 120°C (220°F och 250°F).

Placera kycklingbröst på rökställ och använd bisquetter med pecannötsmak rök/kok i cirka 40 minuter.

Lägg svampen i rökaren tillsammans med kycklingen och rök/koka i ytterligare 40 till 60 minuter och se till att kycklingbrösten är kokta.

Att tjäna:

Fräs en hackad medelstor zucchini i 15 ml (1 msk) olivolja i cirka 5 minuter.

Tillsätt 2 eller 3 hackad vitlöksklyfta, 6 halverade körsbärstomater, 125 ml (½ c) hackad lök, 60 ml (¼ c) hackad färsk basilika och fräs i ytterligare 3 minuter.

Servera med kycklingen, skivad svamp och strö över nyriven parmesanost.