Smoked Crispy Chicken Wings Recipe

Rökt Krispig kyckling Vingarrecept



Skäm bort dig med de vattniga smakerna från Bryan Edwards 'rökt kycklingvingar. Dessa saftiga vingar är generöst belagda med en läcker blandning av Augustos gröna sås, äppelcidervinäger, Worcestershire -sås, honung och melass, och sedan perfekt kryddad med en lockande blandning av kryddor. Rökt till perfektion med en Bradley -rökare och karibisk blandning trä, är dessa vingar garanterade att bli en hit vid din nästa samling.

Ingredients

4 msk Augustos gröna sås

1 tsk äppelcidervinäger

1 tsk Worcestershiresås

1 msk honung

1 msk melass

24 kycklingvingar

2 tsk salt

1 vitlökspulver

2 tsk svartpeppar

1 msk lökpulver

3 msk socker

1 msk sellerisalt

1 msk mald persilja

    Gnid ingredienser:

    2 tsk salt

    1 vitlökspulver

    2 tsk svartpeppar

    1 msk lökpulver

    3 msk socker

    1 msk sellerisalt

    1 msk mald persilja

    Använd utrustning:

    P10 Bradley Smoke

    Karibiska Blend Bisquettes

    Non-stick mattor

    Mk4 instant read termometer

    Bradley hopfällbart bord

    Bradley Smoker Inställning:

    Tillagningstid: 90 minuter

    Temp: 226ºF eller 107°C under de första 60 minuterna

    Trä: Karibisk blandning

    Röktid: 60 minuter

    Preparation

    Gnidningsanvisningar:

    Häll alla ingredienser i en shakerflaska och skaka! Efter ett par skakningar är den redo att användas.

    Kycklingvingeanvisningar:

    Ställ in din Bradley Smoker på de angivna inställningarna.

    Skär dina hela kycklingvingar i tre delar; spets (släng), trumpet (trumpinne) och flats (mitten).

    Blanda 4 msk i 2 små separata rätter. Augustos grönsås, 1 tsk. Äppelcidervinäger, 1 tsk. Worcestershiresås, 1 tsk. Honung, 1 msk. Melass och blanda.

    Använd rubben (listad ovan) placera vingarna i en skål och släng dem i rub och sedan såsblandningen.

    Placera vingarna på nonstick-mattan och placera dem i rökaren. Ställ in en timer på 60 minuter.

    Dags att fräsa upp vingarna på grillen! Sätt på grillen högt och börja lägga till vingarna. Tråckla vingarna i den andra skålen med såsmix så att de inte blir torra.

    Dra av grillen och servera när kycklingvingens inre temperatur når 165 graderºF (73.9°C).

    Njut av!

    Recept av: Bryan Edwards