Smoked Crispy Chicken Thighs Recipe

Rökt Krispiga kycklinglår Recept



Så det är lördag eftermiddag och jag går över veckans sysslor. Och varför inte kombinera dessa sysslor med något jag verkligen älskar att göra: laga och äta (ok och dricka). Så istället för att åka till KFC har jag förberett mitt rökt krispiga kycklinglårrecept.

Ingredients

Två pund kycklinglår, som kan vara ben eller benfria

0,25 pund bacon

Två msk chili

Två msk vitlökssalt

En vårlök hackad

En kopp Panko smulor

Ett ägg

Två msk Bradley lönnsirap

Preparation

Använd lönnträ och kallrök kycklinglåren i en timme. I en skål, blanda bacon, chili, vårlök och Panko smulor i en mixer, tills mixen är konsekvent.

Blanda det uppvispade ägget med två msk Bradley lönnsirap och doppa de kallrökta kycklinglåren i blandningen och belägg den med bacon Panko mix.

När ugnstemperaturen når 400 F, tillaga i cirka 30 minuter eller tills den är klar. Slutligen, rök dem i ca 1,5 timme.