Rökt Krispiga kycklinglår Recept
Så det är lördag eftermiddag och jag går över veckans sysslor. Och varför inte kombinera dessa sysslor med något jag verkligen älskar att göra: laga och äta (ok och dricka). Så istället för att åka till KFC har jag förberett mitt rökt krispiga kycklinglårrecept.
Ingredients
Två pund kycklinglår, som kan vara ben eller benfria
0,25 pund bacon
Två msk chili
Två msk vitlökssalt
En vårlök hackad
En kopp Panko smulor
Ett ägg
Två msk Bradley lönnsirap
Preparation
Använd lönnträ och kallrök kycklinglåren i en timme. I en skål, blanda bacon, chili, vårlök och Panko smulor i en mixer, tills mixen är konsekvent.
Blanda det uppvispade ägget med två msk Bradley lönnsirap och doppa de kallrökta kycklinglåren i blandningen och belägg den med bacon Panko mix.
När ugnstemperaturen når 400 F, tillaga i cirka 30 minuter eller tills den är klar. Slutligen, rök dem i ca 1,5 timme.