Smoked Turkey Shepherd's Pie Recipe

Rökt Turkiet Shepherd's Pie Recept



Jag är ett stort fan av Shepherd's Pie. Så jag bestämde mig för att prova detta rökt Turkiet Shepherd's Pie -recept. Det är komfortmat som bäst! Detta är en underbar variation med ett hickory rökt kalkonbröst. Du kan ersätta kycklingen för kalkon.

Detta är också en bra idé att använda rester från din tidigare rökning. Till exempel kan du använda det mörka köttet från en kyckling du hade rökt, eller någon kvarvarande kyckling eller kalkon.

Detta gör en komplett Thanksgiving -måltid i en skiva!

Ingredients

1+ Lb hickoryrökt kalkonbröst i tärningar

1 lök, hackad och fräs

1 burk gröna bönor, avrunna (14,5 ounce)

2 burkar kondenserad grädde svampsoppa (10,75 ounce)

2 burkar svamp, med vätska (4 ounce)

1 pk spisfyllning, kalkon eller kyckling (eller använd överbliven fyllning)

12 uns riven cheddarost (Costco mexikansk stil)

8 koppar potatismos

Preparation

Förvärm Pellets Smoker-Grill eller ugn till 350º F (175ºC)

Bred ut fyllningen i ett jämnt lager på botten av en 9×13 tums bakform

Toppa med ett lager av rökt kalkon i tärningar

Toppa med stekt lök och ett lager gröna bönor

Blanda konserverad svamp, med vätska och grädde av svampsoppa

Häll blandad grädde av svampsoppa över lök-/hartbönalagret

Strö grytan med hälften av den rivna cheddarosten

Blanda resterande riven cheddarost och potatismos

Toppa grytan med potatismos

Pricka potatismoset med några smörklickar

Grädda i 45 till 70 minuter tills den är genomvärmd och bubblar

Vila rökt kalkon shepherd's pie gryta i 15 minuter innan servering