Rökt Turkiet Shepherd's Pie Recept
Jag är ett stort fan av Shepherd's Pie. Så jag bestämde mig för att prova detta rökt Turkiet Shepherd's Pie -recept. Det är komfortmat som bäst! Detta är en underbar variation med ett hickory rökt kalkonbröst. Du kan ersätta kycklingen för kalkon.
Detta är också en bra idé att använda rester från din tidigare rökning. Till exempel kan du använda det mörka köttet från en kyckling du hade rökt, eller någon kvarvarande kyckling eller kalkon.
Detta gör en komplett Thanksgiving -måltid i en skiva!
Ingredients
1+ Lb hickoryrökt kalkonbröst i tärningar
1 lök, hackad och fräs
1 burk gröna bönor, avrunna (14,5 ounce)
2 burkar kondenserad grädde svampsoppa (10,75 ounce)
2 burkar svamp, med vätska (4 ounce)
1 pk spisfyllning, kalkon eller kyckling (eller använd överbliven fyllning)
12 uns riven cheddarost (Costco mexikansk stil)
8 koppar potatismos
Preparation
Förvärm Pellets Smoker-Grill eller ugn till 350º F (175ºC)
Bred ut fyllningen i ett jämnt lager på botten av en 9×13 tums bakform
Toppa med ett lager av rökt kalkon i tärningar
Toppa med stekt lök och ett lager gröna bönor
Blanda konserverad svamp, med vätska och grädde av svampsoppa
Häll blandad grädde av svampsoppa över lök-/hartbönalagret
Strö grytan med hälften av den rivna cheddarosten
Blanda resterande riven cheddarost och potatismos
Toppa grytan med potatismos
Pricka potatismoset med några smörklickar
Grädda i 45 till 70 minuter tills den är genomvärmd och bubblar
Vila rökt kalkon shepherd's pie gryta i 15 minuter innan servering