Smoked Jerk Turkey Leg

Rökt Ryck kalkonben Recept



Turkiet ben trumpinnar gör en bra ersättning för kycklinglår. En bra proteinkälla, detta rökt ryckta kalkonbenrecept är också läckert. Premium Caribbean Blend Bisquettes ger dem en unik smak.

Ingredients

4 trumpinnar i kalkonben

4 salladslökar, inklusive den gröna delen

2 vitlöksklyftor

½ tums bit ingefära - skalad

1 Scotch bonnet pepper - med frön

1½ msk olja

1 msk sojasås

Saften av 1 lime

1 msk farinsocker

1 tsk mald svartpeppar

1 tsk kryddpeppar

½ tsk kanel

¼ tsk muskotnöt

½ tsk salt

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Caribbean Blend

Preparation

Blanda alla ingredienser och kryddor för att skapa en marinadblandning.

Bred ut jerkmarinadblandningen över hela kalkonbenen och lägg dem på rökgallret.

Ställ in rökaren på 275°F med Bradley Premium Caribbean Blend Bisquettes, eller andra valfria Bisquette-smaker.

Placera kalkonbenen i rökaren och koka tills innertemperaturen når 180°F, cirka 3 timmar.

Recept av: Steve Cylka