Pumped Smoked Turkey Recipe

Pumpad rökt Kalkon Recept



Vi har gjort detta pumpade rökt kalkonrecept många gånger. Så här gör vi det: gör en koncentrerad blandning och pumpar kalkon med en pumpnål. Jag röker kalkonbröstet och pumpar alltid kalkonbröstet framifrån under huden vid nacken, och bakifrån igen, kommer in under huden och djupt in i bröstköttet. Jag gör samma sak på baksidan av låren.

Ingredients

En kalkon på 12 till 16 pund (använd endast kalkoner som inte har tillsatts något)

För pumpen:

8 oz milt vin

4 oz vatten

4 oz smör eller margarin

(1⅝ Oz) eller 4 och ½ msk kalkonkrydda

2 tsk köttfärs (detta är den minsta mängden förkorta inte)

Preparation

Koka upp alla pumpingredienser nästan.

Rör om kraftigt medan du fyller pumpnålen (smöret vill flyta). Du kan ha någon som rör om medan du suger valpen full.

Pumpa alla ovanstående ingredienser i kalkonen.

Rök vid en temp. minst 220ºF (104.4°C) i 6 till 8 timmar.

Rökt kalkon med bröstet nedåt.