Smoked And Stuffed Chicken Roll

Rökt och fylld Kycklingrulle Recept



Fylld kycklingrulle gör en fantastisk buffé eller picknickartikel, eftersom gästerna kan hjälpa sig själva att skivor!

Ingredients

1 Kg (2 lb) benfritt kycklingbröst

500 Ml (2 c) skivad färsk svamp

3 salladslökar - finhackad

1 medelstor morot - finhackad

1 stjälkselleri - finhackad

30 ml (2 msk) smör

Salta, peppra och fågelkrydda efter smak

15 Ml (1 msk) färsk citronsaft

2 skivor bröd - i tärningar

1 medelstor tomat - kärnad och tärnad

Preparation

Fjäril kycklingbröstet och slå med en klubba.

Fräs svamp, lök, morot och selleri i smöret.

Tillsätt kryddorna och citronsaften.

Blanda bröd, tomater och sauterade grönsaker i en liten skål.

Bred ut över det "fjärils" köttet.

Gnid in huden med ytterligare citronsaft.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till 90°C till 100°C (190°F till 220°F).

Placera kycklingrullen på ett oljat galler i den övre halvan av Bradley Smoker.

Rökkoka med bisquetter med specialblandning i 5 till 6 timmar, eller tills en omedelbar termometer visar 82°C. Tillagningstider kommer att variera beroende på vind och väderförhållanden.