Rökt och fylld Kycklingrulle Recept
Fylld kycklingrulle gör en fantastisk buffé eller picknickartikel, eftersom gästerna kan hjälpa sig själva att skivor!
Ingredients
1 Kg (2 lb) benfritt kycklingbröst
500 Ml (2 c) skivad färsk svamp
3 salladslökar - finhackad
1 medelstor morot - finhackad
1 stjälkselleri - finhackad
30 ml (2 msk) smör
Salta, peppra och fågelkrydda efter smak
15 Ml (1 msk) färsk citronsaft
2 skivor bröd - i tärningar
1 medelstor tomat - kärnad och tärnad
Preparation
Fjäril kycklingbröstet och slå med en klubba.
Fräs svamp, lök, morot och selleri i smöret.
Tillsätt kryddorna och citronsaften.
Blanda bröd, tomater och sauterade grönsaker i en liten skål.
Bred ut över det "fjärils" köttet.
Gnid in huden med ytterligare citronsaft.
Rökningsmetod:
Förvärm Bradley Smoker till 90°C till 100°C (190°F till 220°F).
Placera kycklingrullen på ett oljat galler i den övre halvan av Bradley Smoker.
Rökkoka med bisquetter med specialblandning i 5 till 6 timmar, eller tills en omedelbar termometer visar 82°C. Tillagningstider kommer att variera beroende på vind och väderförhållanden.