Rökt Kyckling och salvia Korvrecept
Detta rökt kyckling- och salvia -korvrecept använder endast salvia, kryddor, salt och peppar tillsammans med malt kycklingkött. Det är perfekt för rökaren och gör en utmärkt frukostkorv.
Ingredients
2 Lb. malet kycklingbröst
1 litet äpple, hackat
¼ kopp färsk salvia, finhackad
¼ tsk mald kryddpeppar
2 tsk salt
½ tsk svartpeppar
Hog hölje
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Sage eller Apple
Preparation
Kombinera den malda kycklingen och alla kryddorna.
Blötlägg svintarmen i kallt färskvatten i 30 minuter.
Spola höljet med vatten.
Saker hölje och twist off länkar.
Värm rökaren till 225-250°F.
Häng korv och rök med Premium Sage Bisquettes (eller Apple Flavor Bisquettes) tills en innertemperatur på 165°F uppnås.
Recept av: Lena Clayton