chicken sausages on rack

Rökt Kyckling och salvia Korvrecept



Detta rökt kyckling- och salvia -korvrecept använder endast salvia, kryddor, salt och peppar tillsammans med malt kycklingkött. Det är perfekt för rökaren och gör en utmärkt frukostkorv.

Ingredients

2 Lb. malet kycklingbröst

1 litet äpple, hackat

¼ kopp färsk salvia, finhackad

¼ tsk mald kryddpeppar

2 tsk salt

½ tsk svartpeppar

Hog hölje

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Sage eller Apple

Preparation

Kombinera den malda kycklingen och alla kryddorna.

Blötlägg svintarmen i kallt färskvatten i 30 minuter.

Spola höljet med vatten.

Saker hölje och twist off länkar.

Värm rökaren till 225-250°F.

Häng korv och rök med Premium Sage Bisquettes (eller Apple Flavor Bisquettes) tills en innertemperatur på 165°F uppnås.

Recept av: Lena Clayton