Smoked Stuffed Chicken Thighs Recipe

Rökt Fyllda kycklinglår Recept



Det här är spännande! Jag är en av de nya bloggarna för Bradley -rökare och jag kunde inte vara lyckligare. Jag minns fortfarande dagen för ett antal år sedan, när jag köpte min första Bradley -rökare.

Det var den 4 Rack Digital Smoker och, wow, öppnade det någonsin matlagningsalternativ för mig. Även om att älska den klassiska BBQ, bli kreativ och försöka nya saker för att röka förför mig. Jag ser fram emot att dela några av dessa skapelser med dig!

Så enkelt som det: allt är bättre med bacon

Benfria, hudlösa, kycklinglår är perfekta för fyllning. De skapar läckra små buntar som redan är portionsstorlek! Ännu bättre om du lindar dem med bacon för, ja, dess bacon, och allt är bättre med bacon.

Men allvarligt ger baconet lite nödvändigt fett för att hålla kycklinglåret fint och fuktigt. Även om det finns många olika fyllningsalternativ att välja mellan, här hittar du tre fyllningsrecept som fungerar bra, samtidigt som du ger smaker.

Prova något av dessa eller bli kreativa och gör din egen fyllning. Möjligheterna är oändliga.

Ingredients

Rökt fyllda kycklinglår:

8 Benfria, skinnfria, kycklinglår

4 tjocka skivor eller åtta tunna skivor bacon

BBQ-sås och snöre

Dessutom är det bara att välja ett av fyllningsförslagen nedan

Svampfyllning:

2 msk smör

8 oz svamp, finhackad

1 lök

2 vitlöksklyftor, hackade

½ kopp hackad persilja

Salta och peppra efter smak

Chorizo och Monterey Jack Stuffing:

1 msk olivolja

½ pund chorizo kött

1 Jalapenopeppar, kärnad och finhackad

¼ Rödlök

1 vitlöksklyfta, tärnad

1 kopp Monterey jack ost, riven

Soltorkad tomat och mozzarellafyllning:

4-6 soltorkade tomater, hackade

2 msk persilja

1 vitlöksklyfta och tre schalottenlök, hackade

½ tsk salt

1 kopp mozzarellaost, riven

Preparation

Kycklinglår:

Värm Bradley Smoker till 250ºF, med valfria träbisquetter (hickory, äpple, Jim Beam, alla fungerar bra med detta recept).

Om du använder tjockt bacon, skär varje skiva på mitten. Annars, om du använder tunna/normala skivor, lämna dem hela.

Lägg en remsa bacon och ett kycklinglår på en skärbräda. Bara en blygsam mängd fyllning i mitten av kycklinglåret räcker.

Slutligen virar du kycklinglåret och baconet runt fyllningen och binder den med lite snöre.

Rök, med valfritt trä (hickory), vid 250ºF i 2 till 2½ timme. Innertemperaturen på köttet ska vara 165ºF.

Pensla med BBQ-sås före servering.

Svampfyllning:

Förbered fyllningen genom att smälta smöret i en kastrull.

Tillsätt sedan lök, svamp och vitlök.

Koka tills löken är mjuk.

Efter det, tillsätt persilja, salt och peppar och koka ytterligare några minuter.

Ta bort svampfyllningen från värmen och låt den svalna till rumstemperatur.

Chorizo och Monterey Jack Stuffing:

Hetta upp oljan i en stekpanna och tillsätt sedan vitlök, chorizo, lök och jalapeno. Koka tills grönsakerna är mjuka och chorizo är genomstekt ca 6-8 minuter.

Ta till rumstemperatur och rör ner Monterey jack cheese.

Soltorkad tomat och mozzarellafyllning:

Blanda bara alla ingredienser tills de är väl blandade.