Rökt Buffeldopp Grillad ostsmörgåsrecept
Saknar Disney World's Famous Buffalo Grilled Cheese Sandwich? Tja, piska upp lite Disney -magi från ditt eget kök och njuta av den slingrande godheten med en liten antydning av hethet med det här receptet!
Ingredients
3 Kycklingbröst
½ kopp Buffalo Wing Sauce
½ kopp Ranch
8 uns gräddost
1 kopp strimlad cheddarost
1 kopp riven ost
2 skivor bröd
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Smör
Frivillig:
Äppelträbisketter
Preparation
Krydda kycklingbrösten med salt, peppar, vitlökspulver och paprika.
Lägg kycklingbrösten i din rökare och rök den vid 300°F eller 150°C. Ta bort kycklingbrösten när den når en innertemperatur på 165°F eller runt 75°C. Frivillig: Använd äppelträsbisketter för en extra röksmak.
Låt dem vila i 5 minuter innan du strimlar kycklingen.
Placera den rumstempererade färskosten i en gjutjärnspanna, lägg sedan din kyckling och toppa med ranch, buffalo wing-sås och strimlad cheddarost.
Placera stekpannan på rökaren och rök den vid 320°F eller 160°C i 20 minuter.
Efter 20 minuter lägger du kycklingen i buffel- och ostdippen mellan 2 brödskivor och riven ost.
Smöra upp en panna och grilla båda sidor av smörgåsen i ca 4 minuter vardera.
Recept av: Miguel lagar mat med eld