Mangoschipotel Rökt vingar
Ingredients
1-2 förpackningar med vingar
Vingkrydda
Majsstärkelse
Mango
Vitlöksklyftor
lönnsirap
Vinäger
Chipotle pulver
Preparation
Ställ in Bradley P-10 rökare på 300 grader*Farenheit* (149 grader Celsius).
Lägg dina vingar i en skål och tillsätt vingkrydda och majsstärkelse (detta torkar ut vingarna och gör dem krispiga).
Sätt vingarna på botten av Bradley P-10 rökaren och lägg mango och vitlöksklyftor på ett annat galler och lägg dem ovanpå vingarna.
Efter 30 minuter, ta ut dina mango- och vitlöksklyftor och mixa dem i en mixer. Medan du blandar, tillsätt lite lönnsirap, vit vinäger och chipotlepulver och blanda ihop allt. Detta kommer att skapa en sås.
När vingarna når 175 grader *Farenheit* (80 grader Celsius) ta bort dem ur rökaren.
Släng ner vingarna i såsen och skaka ihop den.
Recept av: Miguel lagar mat med eld