Chicken Tenderloins Wrapped in Bacon

Kycklingbeslag Inslagen i bacon



Detta baconförpackade kycklingbeseget recept är den perfekta kombinationen av krämig och krispig med en touch av rökig smak. Kycklingen kryddad med vitlök, lök och ingefära, kycklingen är fylld med gräddeost, tortillachips och insvept i tjockt bacon och sedan rökt till perfektion i en Bradley -rökare.

Ingredients

7 Kycklingfiléer

1 paket tjockt skuret Bacon

1 tsk. Lökpulver

1 tsk. Vitlökspulver

1 tsk. Mald ingefära

1 tsk. Salt

1 tsk. Malen peppar

½ Block Cream Cheese

Tortilla Strips

Vitlök & Dill Cheddar Wheel Hennings Ost

    Använd utrustning:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker hopfällbart bord

    Bradley Smoker Non-Stick silikonmattor

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Inställningar:

    Trä: Hunter's Blend

    Temperatur: 226 F (107,8 C)

    Röktimer: 60 minuter

    Timer: 105 minuter

    Preparation

    Ställ in din Bradley Smoker på de angivna inställningarna.

    Krydda varje kycklingfilé med vitlökspulver, lökpulver, mald ingefära, salt och peppar.

    Skär ½ block färskost med en kniv i långa strimlor. Gradera osten till en finriven ost.

    Ta den kryddade kycklingen och lägg en remsa färskost i mitten av kycklingen. Strö över lite ost, tortillachips och linda in i baconstrimlor.

    Koka i cirka 105 minuter eller tills den interna kycklingens temperatur når 165 grader F (73,9 C).

    Njut av!

    Recept av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa