Kycklingbeslag Inslagen i bacon
Detta baconförpackade kycklingbeseget recept är den perfekta kombinationen av krämig och krispig med en touch av rökig smak. Kycklingen kryddad med vitlök, lök och ingefära, kycklingen är fylld med gräddeost, tortillachips och insvept i tjockt bacon och sedan rökt till perfektion i en Bradley -rökare.
Ingredients
7 Kycklingfiléer
1 paket tjockt skuret Bacon
1 tsk. Lökpulver
1 tsk. Vitlökspulver
1 tsk. Mald ingefära
1 tsk. Salt
1 tsk. Malen peppar
½ Block Cream Cheese
Tortilla Strips
Vitlök & Dill Cheddar Wheel Hennings Ost
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker hopfällbart bord
Bradley Smoker Non-Stick silikonmattor
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Inställningar:
Trä: Hunter's Blend
Temperatur: 226 F (107,8 C)
Röktimer: 60 minuter
Timer: 105 minuter
Preparation
Ställ in din Bradley Smoker på de angivna inställningarna.
Krydda varje kycklingfilé med vitlökspulver, lökpulver, mald ingefära, salt och peppar.
Skär ½ block färskost med en kniv i långa strimlor. Gradera osten till en finriven ost.
Ta den kryddade kycklingen och lägg en remsa färskost i mitten av kycklingen. Strö över lite ost, tortillachips och linda in i baconstrimlor.
Koka i cirka 105 minuter eller tills den interna kycklingens temperatur når 165 grader F (73,9 C).
Njut av!
Recept av: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa