Chicken Lollipops

Kyckling Klubbor



Detta kycklinglipopsrecept är perfekt för alla tillfällen! Det kommer att göra att du vill ha mer!

Ingredients

6 Kycklingklubbor

2 msk fjäderfä rub

2 msk chipotlekrydda

Sweet Cherry & Bourbon BBQ-sås

Preparation

Ta bort köttet mellan änden av benet till låret. Lämnar "lollipop"-pinnen exponerad.

Tryck ner köttet och skinnet tillsammans så att klubban står upp av sig själv, fortsätt att täcka ändarna av kycklingkoket med folie.

Pudra av klubborna med min fjäderfä rub, med lite extra chipotlekrydda.

Lägg dina lussebullar i en bricka och lägg dem i Bradley med mesquite-briketterna och rökt vid 370 ° F (185 ° C) tills huden stelnar och den inre temperaturen är runt 165 ° F (74 ° C).

Glasera dem med en sötkörsbärs- och bourbonbaserad bbq-sås som värmdes upp i stekpannan.

Lägg tillbaka dem för att stelna i 10 minuter och njut nu!

Recept av: gameandflames