Kryddig rökt Grottklubbar Recept
Där många bra saker med trumpinnar. Först är de inte dyra, de är lätta att röka och många typer av trä arbetar med dem. Oak och Hickory är dock min favorit. Se bara till att de är helt kokta. En kötttermometer kommer att säkerställa att köttet nådde en säker inre temperatur före servering.
Ingredients
⅓ Kopp srirachasås
3 msk farinsocker
Saften av 2 limefrukter
12 kycklingklubbor, utan skinn
12 baconskivor
Preparation
Blanda ihop sriracha, farinsocker och limejuice i en skål.
Kasta kycklingklubbor i sriracha- och limeblandningen.
Varva varje trumstick med en skiva bacon och lägg den på ett rökställ.
Starta rökaren med valfria Bradley träbisquetter (hickory eller ek fungerar mycket bra!). Ta upp rökaren till en temperatur på 275ºF.
Lägg kycklingklubborna i rökaren och koka tills innertemperaturen når 165ºF, cirka 3 timmar.
Förbi Steve Cylka