Jimmy Kimmel rökt Buffalo vingar Recept
Detta skiljer sig avsevärt från Jimmy Kimmel rökt Buffalo Wings recept. Jag använde hans matlagningsmetod och det visade sig läckra. Ett viktigt tips: Gör inte mer än fem kilo vingar åt gången.
Ingredients
1 påse (5 pund) kycklingvingar (fyller 2 ställ)
Marinad:
2 koppar salladsdressing i italiensk stil
¼ – ½ koppar varm sås
Wing Sauce: (reservera några för doppning, eller öka mängden)
2 dl BBQ-sås, använd din favorit
¼ – ½ koppar varm sås
Blåmögelostdippsås:
16 oz flaska ranchdressing; din favorit (Jimmy föredrar Bob's Big Boy Blue Cheese Dressing)
2-5 oz ädelost
Preparation
Blanda den heta såsen och salladsdressingen i en icke-reaktiv skål. Anpassa den varma såsen efter din speciella smak.
Se till att vingarna är helt tinade och torka dem med hushållspapper. Placera vingar i plastpåsar och häll i tillräckligt med marinad för att täcka alla vingar jämnt.
Viktigt: tillsätt bara tillräckligt med marinad för att täcka vingarna, 'dränka' inte vingarna i marinaden. Tillsätt marinad i små mängder och skaka påsen tills alla vingar är lätt belagda. Ställ i kylen och marinera i 1 till 2 timmar.
Ta ut vingar från kylskåpet och placera dem på galler som har oljats in. Låt stå i rumstemperatur i en timme. Under tiden, förvärm din Bradley till 220°F. Ladda vingarna när din Bradley har nått rätt temperatur.
Rök vingar, applicera rök under den första timmen och 40 minuterna till 2 timmarna, med dina favoritbisketter. När vingarna är helt rökta (tar ca 2½ timmar – juicer blir klara när de sticks igenom), överför dem till en het grill och grilla i ytterligare 4-6 minuter, vänd en gång. Detta gör dem krispiga och grillmärkena ser alltid aptitliga ut.
Medan vingarna ryker, blanda den heta såsen och din favorit BBQ-sås i en icke-reaktiv skål. Anpassa den varma såsen efter din speciella smak. Efter att ha grillat vingar, placera dem i en stor icke-reaktiv skål. Tillsätt så mycket eller så lite sås du vill och rör om vingar tills allt är jämnt belagt.
För dipsåsen för Blue Cheese: blanda dressingen i ranchstil med den smulade ädelosten. Anpassa mängden ädelost efter din speciella smak.
Ät – Upprepa varje helg