Jimmy Kimmel Smoked Buffalo Wings

Jimmy Kimmel rökt Buffalo vingar ReceptDetta skiljer sig avsevärt från Jimmy Kimmel rökt Buffalo Wings recept. Jag använde hans matlagningsmetod och det visade sig läckra. Ett viktigt tips: Gör inte mer än fem kilo vingar åt gången.

Ingredients

1 påse (5 pund) kycklingvingar (fyller 2 ställ)

Marinad:

2 koppar salladsdressing i italiensk stil

¼½ koppar varm sås

Wing Sauce: (reservera några för doppning, eller öka mängden)

2 dl BBQ-sås, använd din favorit

¼½ koppar varm sås

Blåmögelostdippsås:

16 oz flaska ranchdressing; din favorit (Jimmy föredrar Bob's Big Boy Blue Cheese Dressing)

2-5 oz ädelost

Preparation

Blanda den heta såsen och salladsdressingen i en icke-reaktiv skål. Anpassa den varma såsen efter din speciella smak.

Se till att vingarna är helt tinade och torka dem med hushållspapper. Placera vingar i plastpåsar och häll i tillräckligt med marinad för att täcka alla vingar jämnt.

Viktigt: tillsätt bara tillräckligt med marinad för att täcka vingarna, 'dränka' inte vingarna i marinaden. Tillsätt marinad i små mängder och skaka påsen tills alla vingar är lätt belagda. Ställ i kylen och marinera i 1 till 2 timmar.

Ta ut vingar från kylskåpet och placera dem på galler som har oljats in. Låt stå i rumstemperatur i en timme. Under tiden, förvärm din Bradley till 220°F. Ladda vingarna när din Bradley har nått rätt temperatur.

Rök vingar, applicera rök under den första timmen och 40 minuterna till 2 timmarna, med dina favoritbisketter. När vingarna är helt rökta (tar ca 2½ timmar – juicer blir klara när de sticks igenom), överför dem till en het grill och grilla i ytterligare 4-6 minuter, vänd en gång. Detta gör dem krispiga och grillmärkena ser alltid aptitliga ut.

Medan vingarna ryker, blanda den heta såsen och din favorit BBQ-sås i en icke-reaktiv skål. Anpassa den varma såsen efter din speciella smak. Efter att ha grillat vingar, placera dem i en stor icke-reaktiv skål. Tillsätt så mycket eller så lite sås du vill och rör om vingar tills allt är jämnt belagt.

För dipsåsen för Blue Cheese: blanda dressingen i ranchstil med den smulade ädelosten. Anpassa mängden ädelost efter din speciella smak.

Ät – Upprepa varje helg