How to Smoke Chicken Cheesesteak

Hur man röker Chicken Cheesesteak



Om du vill klippa ner rött kött och förstärka det på smak kan du prova att göra en kycklingost, Philly -stil! Det tar mindre än 30 minuter att tillverka fyra av dessa läckra smörgåsar på en platt-toppstyre. Och ja, få de amarosa rullarna och ost whiz, det gör en skillnad.

Ingredients

Påse med Amarosa-rullar

2 Tärnade och skivade lök

1 stav smör

3 oz skivad svamp

3 oz kyckling

12 skivor Provolone ost

Smält ost

Preparation

Skär din 1 smörsticka i 2 halvor och lägg den i en stekpanna, tillsätt sedan din svamp och lök och fräs den tills lök och svamp är ljusbruna.

Öppna dina Amarosa-rullar och rosta dem på pannan tills de är ljusbruna och fortsätt att steka din kyckling på pannan tills de blir lätt bruna.

Lägg din lök ovanpå din kyckling och blanda ihop den.

Lägg 3 skivor provolone ost ovanpå din kyckling- och lökblandning.

Tillsätt din smälta ost på din bulle.

Stäng din bulle med ost inuti och linda in den i ett papper för värme, när det är klart kan du njuta!

Recept av: Marc's on the Grill