How To Make Traditional Smoked Thanksgiving Turkey

Hur man gör traditionell rökt Thanksgiving kalkon



En läcker rökt kalkon för Thanksgiving! Bara en enkel smaksättning och Bradley Smoker Excellence.

Ingredients

20 pund kalkon

6 hackade vitlöksklyftor

Färska timjanblad

Färsk hackad rosmarin

1 msk knäckt svartpeppar

½ msk koshersalt

½ pund smör

Preparation

Förvärm din rökare till 300°F (148°C) i 15 minuter.

Tillsätt smör, vitlök, timjan, rosmarin, svartpeppar och koshersalt i en liten skål.

Separera skinnet från bröstet på kalkonen och stoppa in smör-örtblandningen i denna "ficka". Täck hela bröstet med blandningen och krydda hela kalkonen med salt och peppar.

Rök kalkonen i 3 till 4 timmar. Du kan använda körsbärsbisquetter. Den önskade inre temperaturen är 175°F (80°C) i låret och 160°F (71°C) i bröstet. När kalkonen har tagits ur rökaren fortsätter den att koka för att nå en sluttemperatur på 165°F (74°C) i bröstet.

Innan servering låt den vila i 15 minuter och njut!