Hur man gör traditionell rökt Thanksgiving kalkon
En läcker rökt kalkon för Thanksgiving! Bara en enkel smaksättning och Bradley Smoker Excellence.
Ingredients
20 pund kalkon
6 hackade vitlöksklyftor
Färska timjanblad
Färsk hackad rosmarin
1 msk knäckt svartpeppar
½ msk koshersalt
½ pund smör
Preparation
Förvärm din rökare till 300°F (148°C) i 15 minuter.
Tillsätt smör, vitlök, timjan, rosmarin, svartpeppar och koshersalt i en liten skål.
Separera skinnet från bröstet på kalkonen och stoppa in smör-örtblandningen i denna "ficka". Täck hela bröstet med blandningen och krydda hela kalkonen med salt och peppar.
Rök kalkonen i 3 till 4 timmar. Du kan använda körsbärsbisquetter. Den önskade inre temperaturen är 175°F (80°C) i låret och 160°F (71°C) i bröstet. När kalkonen har tagits ur rökaren fortsätter den att koka för att nå en sluttemperatur på 165°F (74°C) i bröstet.
Innan servering låt den vila i 15 minuter och njut!