How To Make Smoked Dry Rub Wings Recipe

Hur man gör rökt Torra gnuggar Recept



Mjuka, saftiga rökt torra gnuggar som definitivt kommer att bli en festhit!

Ingredients

Vingar:

2 pund kycklingvingar

4 krossade vitlöksklyftor

¼ kopp salt

¼ kopp farinsocker

1 msk röd paprikaflingor

1 tsk torkad timjan

Gnugga:

¼ kopp farinsocker

½ tsk granulerad lök

¼ tsk rökt paprika

¼ tsk chilipeppar

¼ tsk vitlökspulver

¼ tsk kosher salt

Preparation

Blanda ingredienserna till saltlake (vitlök, salt, farinsocker, röd paprika och timjan) i en stor skål tills allt är upplöst.

Tillsätt kycklingvingarna i saltlaken och låt stå i kylen i 24 timmar.

Dagen efter tar du bort vingarna från saltlaken, sköljer av och torkar dem.

Ställ in din rökares temperatur till 180°F (82°C) och förvärm den.

Blanda alla ingredienserna i en liten skål. Krydda vingarna med denna rubblandning.

Placera vingarna inuti rökaren och rök dem i 60 till 90 minuter. Du kan använda mesquite bisquettes för detta recept.

Avsluta ditt recept på grillen. Förvärm din grill till 450°F (232°C). Placera vingarna inuti den och koka dem i 3 till 5 minuter.

Ta bort dem från grillen och servera.