Hur man gör rökt Torra gnuggar Recept
Mjuka, saftiga rökt torra gnuggar som definitivt kommer att bli en festhit!
Ingredients
Vingar:
2 pund kycklingvingar
4 krossade vitlöksklyftor
¼ kopp salt
¼ kopp farinsocker
1 msk röd paprikaflingor
1 tsk torkad timjan
Gnugga:
¼ kopp farinsocker
½ tsk granulerad lök
¼ tsk rökt paprika
¼ tsk chilipeppar
¼ tsk vitlökspulver
¼ tsk kosher salt
Preparation
Blanda ingredienserna till saltlake (vitlök, salt, farinsocker, röd paprika och timjan) i en stor skål tills allt är upplöst.
Tillsätt kycklingvingarna i saltlaken och låt stå i kylen i 24 timmar.
Dagen efter tar du bort vingarna från saltlaken, sköljer av och torkar dem.
Ställ in din rökares temperatur till 180°F (82°C) och förvärm den.
Blanda alla ingredienserna i en liten skål. Krydda vingarna med denna rubblandning.
Placera vingarna inuti rökaren och rök dem i 60 till 90 minuter. Du kan använda mesquite bisquettes för detta recept.
Avsluta ditt recept på grillen. Förvärm din grill till 450°F (232°C). Placera vingarna inuti den och koka dem i 3 till 5 minuter.
Ta bort dem från grillen och servera.