How to Make Beer Can Smoked Chicken

Hur man gör öl kan rökt Kyckling



Förbered dig på en munnvattensfest med detta rökt öl kan kycklingrecept. Med en smakfull blandning av kryddor som en gnugga står kycklingen hög på en ölburk medan den saknas i Bradley P-10-rökaren. När kycklingen når en saftig inre temperatur på 175 ° F är det dags att njuta av de mjuka och rökiga smakerna i varje läcker bit.

Ingredients

1 msk grovt salt

1 msk grov paprika

1 msk lökpulver

1 msk vitlökspulver

1 tsk spiskummin

1 tsk paprika

1 tsk mald peppar

1 burk öl

Preparation

Förvärm din Bradley P-10 rökare för en tillagningstemperatur på 240ºF (115ºC), tid i 4 timmar och röktid i 2 timmar.

Sätt ihop dina kryddor och använd det som en gnidning för att strö över hela kycklingen.

Lägg din öl i en kastrull och koka den och när den har kokat färdigt i 5 minuter, häll tillbaka den i ölburken.

Lägg din kyckling på ölburken så att kycklingen står upprätt, se till att du inte trycker ner kycklingen hela vägen.

Placera kycklingen i din rökare och rök tills den inre temperaturen når 175ºF (79ºC).

När din kyckling har rökt klart i 4 timmar ta fram den, skär genom den och njut!

Recept av: Röker med Joe