Hur man gör krämig Kyckling och bacon Paj
Skäm bort sig till de tröstande smakerna i dessa läckra rökt kyckling- och baconpajer. Kycklingsfiléer kryddas med den aromatiska lanens vitlöksmål, kycklingbröstfiléerna rökas till perfektion, medan bacon och grönsaker lagar till en mjuk och smakrik blandning. I kombination med krämig timjan-infunderad sås erbjuder dessa enskilda pajer, gjorda med flagnande smördeg, en härlig kulinarisk upplevelse som kommer att värma ditt hjärta och frysa dina smaklökar.
Ingredients
3-4 kycklingbröstfiléer
2 baconutslag, hackade
750 ml kycklingfond
2-3 tsk @lanesbbqau Vitlök² Rub
3 stjälkar selleri klippta och tärnade
2 morötter skalade och tärnade
2 msk vanligt mjöl
2 tsk färska timjanblad
125 ml mjölk
250 ml förtjockad grädde
2 tsk fullkornssenap
Preparation
Ställ in på 300ºF (148ºC).
Krydda kycklingen med Lane's Garlic² Rub.
Rök kyckling tills den är färdig enligt din smak.
Förbered grönsaker och bacon.
Koka bacon och grönsaker tillsammans tills de mjuknat.
Tillsätt mjöl och blanda genom blandningen.
Tillsätt hackad rökt kyckling i fonden och låt koka upp. Sjud tills blandningen tjocknar.
Tillsätt grädde, mjölk och timjan, låt puttra till en konsistens du gillar.
Låt blandningen svalna och gör pajer med smördeg och din favoritpajmaskin.