Varm Kyckling Flatbrödrecept
Denna heta kycklingflatbröd är lätt att göra men trassigt en häftklammer. När du undrar vad du ska göra till middag på väg hem från jobbet; Prova mitt recept. Jag försöker göra en middag som inte bara min fru och jag kan äta, utan min dotter kommer att äta. Nu är hon ibland bara i en kolhydratstämning så att hon kanske bara äter brödet, jag lovar att resten av smörgåsen inte kommer att göra dig besviken.
Ingredients
2 kycklingbröst (benfria)
2 koppar krutonger
2 koppar majonnäs
⅓ Kopp citronsaft
1 msk lökpulver
1 tsk salt
2 koppar cheddarost i tärningar
4 tunnbröd
Sriracha varm sås
Gnid ingredienser:
1 msk rökt paprika
1 tsk chilipulver
1 tsk cayennepeppar
1 skvätt havssalt krossat
1 Dash pepparkornsmedley krossad
1 tsk lökpulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk mald vitpeppar
Använd en tom kryddbehållare tillsätt dessa ingredienser ovan i en behållare och blanda.
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoker
Non-stick mattor
Mk4 Instant Read Termometer
Bradley hopfällbart bord
Bradley Smoker Inställning:
Tillagningstid: 120 minuter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC
Trä: Hickory Blend
Röktid: 60 minuter
Preparation
Ställ in Bradley Smoker på inställningarna som anges ovan.
Använd rubbet (anges ovan) och täck kycklingbröstet och placera det på rökaren vid 226ºF (107,8°C). Rök i cirka 2 timmar eller tills den inre temperaturen når 165ºF (73,9°C).
Dra av rökaren och skär den i tärningar.
Blanda kyckling, krutonger, majonnäs, citronsaft, lökpulver, salt och cheddarost i en skål.
Tillsätt ingredienserna i en kastrull och rök vid 320ºF (160°C) tills osten smält (cirka 30 minuter).
Lägg en stor sked av kycklingblandningen på tunnbrödet, ringla i sriracha och rosta.
Smaklig måltid!