Hot Chicken Flatbread

Varm Kyckling Flatbrödrecept



Denna heta kycklingflatbröd är lätt att göra men trassigt en häftklammer. När du undrar vad du ska göra till middag på väg hem från jobbet; Prova mitt recept. Jag försöker göra en middag som inte bara min fru och jag kan äta, utan min dotter kommer att äta. Nu är hon ibland bara i en kolhydratstämning så att hon kanske bara äter brödet, jag lovar att resten av smörgåsen inte kommer att göra dig besviken.

Ingredients

2 kycklingbröst (benfria)

2 koppar krutonger

2 koppar majonnäs

⅓ Kopp citronsaft

1 msk lökpulver

1 tsk salt

2 koppar cheddarost i tärningar

4 tunnbröd

Sriracha varm sås

    Gnid ingredienser:

    1 msk rökt paprika

    1 tsk chilipulver

    1 tsk cayennepeppar

    1 skvätt havssalt krossat

    1 Dash pepparkornsmedley krossad

    1 tsk lökpulver

    1 tsk vitlökspulver

    1 tsk mald vitpeppar

    Använd en tom kryddbehållare tillsätt dessa ingredienser ovan i en behållare och blanda.

    Använd utrustning:

    P10 Bradley Smoker

    Non-stick mattor

    Mk4 Instant Read Termometer

    Bradley hopfällbart bord

    Bradley Smoker Inställning:

    Tillagningstid: 120 minuter

    Temperatur: 226ºF eller 107ºC

    Trä: Hickory Blend

    Röktid: 60 minuter

    Preparation

    Ställ in Bradley Smoker på inställningarna som anges ovan.

    Använd rubbet (anges ovan) och täck kycklingbröstet och placera det på rökaren vid 226ºF (107,8°C). Rök i cirka 2 timmar eller tills den inre temperaturen når 165ºF (73,9°C).

    Dra av rökaren och skär den i tärningar.

    Blanda kyckling, krutonger, majonnäs, citronsaft, lökpulver, salt och cheddarost i en skål.

    Tillsätt ingredienserna i en kastrull och rök vid 320ºF (160°C) tills osten smält (cirka 30 minuter).

    Lägg en stor sked av kycklingblandningen på tunnbrödet, ringla i sriracha och rosta.

    Smaklig måltid!