Fettuccine Alfredo With Smoked Chicken And Peas

Fettuccine alfredo med Rökt kyckling Och ärtor



Använd ditt val av trä för att röka kycklingbrösten. Efter det kunde detta Fettuccine Alfredo -recept inte vara lättare att förbereda. Det är den mest grundläggande och mest utsökta maträtten att förbereda.

Ingredients

4 benfria kycklingbröst utan skinn

1 tsk salt

1 tsk vitlökspulver

1 tsk oregano

1/2 tsk mald svartpeppar

1/4 kopp smör

3 vitlöksklyftor, hackade

1/2 tegel färskost

1/3 kopp parmesanost

1 kopp halv och halv grädde

1 kopp frysta ärtor

5-6 koppar kokt fettuccinepasta

3 msk färsk persilja, finhackad

Preparation

Blanda samman salt, vitlökspulver, oregano och svartpeppar. Gnid in hela kycklingbrösten. Lägg dem på ett rökställ.

Ställ in rökaren på 250 F med valfria träbisketter.

Rök kycklingen tills den når en innertemperatur på 165 F. Skär

Kycklingbröst i små bitar (cirka 1/2 – 1 tums kuber).

Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan vitlök. Fräs i några minuter.

Rör ner ostarna och grädden. Gräddosten kommer att smälta och blandas i grädden för att skapa en slät sås.

Tillsätt de frysta ärtorna och låt såsen puttra, strax under kokpunkten, i 5 minuter till.

Rör ner den kokta pastan, kycklingbröst i tärningar och persilja. Tjäna.