Fettuccine alfredo med Rökt kyckling Och ärtor
Använd ditt val av trä för att röka kycklingbrösten. Efter det kunde detta Fettuccine Alfredo -recept inte vara lättare att förbereda. Det är den mest grundläggande och mest utsökta maträtten att förbereda.
Ingredients
4 benfria kycklingbröst utan skinn
1 tsk salt
1 tsk vitlökspulver
1 tsk oregano
1/2 tsk mald svartpeppar
1/4 kopp smör
3 vitlöksklyftor, hackade
1/2 tegel färskost
1/3 kopp parmesanost
1 kopp halv och halv grädde
1 kopp frysta ärtor
5-6 koppar kokt fettuccinepasta
3 msk färsk persilja, finhackad
Preparation
Blanda samman salt, vitlökspulver, oregano och svartpeppar. Gnid in hela kycklingbrösten. Lägg dem på ett rökställ.
Ställ in rökaren på 250 F med valfria träbisketter.
Rök kycklingen tills den når en innertemperatur på 165 F. Skär
Kycklingbröst i små bitar (cirka 1/2 – 1 tums kuber).
Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan vitlök. Fräs i några minuter.
Rör ner ostarna och grädden. Gräddosten kommer att smälta och blandas i grädden för att skapa en slät sås.
Tillsätt de frysta ärtorna och låt såsen puttra, strax under kokpunkten, i 5 minuter till.
Rör ner den kokta pastan, kycklingbröst i tärningar och persilja. Tjäna.