Friterad rökt Kalkon Recept
De djupstekningsprocessen tätningar i Turkiets juice, men den tillsatta smaken från äpplesmakbisquettes i Bradley -rökaren kommer att förvåna dig ... servera med traditionella kalkonfestfixeringar av sås och potatismos, tillsammans med rotgrönsaker och sallad, eller prova En annan kalkonmeny som innehåller coleslaw och pommes frites. Ett benfritt kalkonbröst eller hela kyckling kan ersättas. Prova hickory -smakbisquetter för en annan smaksensation!
Ingredients
1 hel vild kalkon (vild valfritt)
Mycket olja enligt tillverkaren av fritösen
Preparation
Det finns många alternativ för att tillaga en kalkon på detta sätt.
Att marinera fågeln i 24 timmar före tillagning är ett alternativ. Använd en socker/saltkur i förhållandet 50/50 och täck kalkonen ordentligt och förvara i kylskåp.
Efter 24 timmar skölj och klappa torrt.
Rökningsmetod
Kallrök kalkonen i 4 timmar innan den tillagas i din fritös.
Använd bisketter med äppelsmak, placera kalkonen i Bradley Smoker och kall rök vid 40°C (100°F), vänd då och då.
Följ tillverkarens anvisningar, fritera efter fågelns vikt.
Prova att använda jordnötsolja för extra smak.