Smoked Prosciutto Brie Cheese Dip

Rökt Prosciutto brie Ostdopprecept



Skäm bort dig med den oemotståndliga kombinationen av krämig brieost insvept i smakfull prosciutto, glaserad med persika jalapeno och strö med honung mördare bin torr gnugga. Rök det till perfektion i Bradley -rökaren och servera tillsammans med ett sortiment av chips, kex och bröd för en riktigt härlig kulinarisk upplevelse. Valfritt: Fyll på det med kanderade jalapeno -skivor för en extra smak.

Ingredients

1 (14) oz brieosthjul

2 förpackningar prosciutto skivor

Peach jalapeno Rib Glaze (Kos'Mos BBQ)

Honey Killer Bee Dry Rub (Kos'Mos BBQ)

Kanderade jalapenoskivor (valfria sjättedagssnacks)

    Använd utrustning:

    P10 Bradley Smoker

    Bradley Smoker hopfällbart bord

    Bradley Smoker non-stick silikonmattor

    Bradley Smoker verktyg

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Bradley Smoker Inställning:

    Tillagningstid: 45 minuter

    Temperatur: 300ºF

    Trä: öl

    Röktid: 45 minuter

    Preparation

    Ställ in Bradley Smoker på inställningarna ovan.

    Packa upp Brieosten och ställ åt sidan. Använd prosciuttoskivorna för att täcka hela hjulet och se till att det inte finns några öppna fläckar som exponerar osten.

    Använd persikojalapenoglasyren och häll på utsidan av prosciutton. Använd en borste för att belägga hela hjulet i denna glasyr.

    Ta torr rub och sprid över hela glasyren så att ingen glasyr lämnas utan täckning.

    Placera i Bradley Smoker för att röka i 45 minuter vid 300°CºF (148.9°C).

    Ta bort från rökaren och lägg på en skärbräda. Tips: Oavsett vilken plats du väljer att skära upp denna ost, kom ihåg att det kommer att sippra ost överallt.

    Om du vill garnera toppen av denna ost med kanderade Jalapeno-skivor kommer du inte att ångra det!

    Servera med olika sorters chips, kex och bröd. Njut av!

    Recept av: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa

    Öl
    Trä

    Ölbisquetter för Bradley Smokers

    Ölbisquetter för humleinfunderad rökt mat. Perfekt till nötkött, kyckling, revben eller korv.

    Shop Now