Smoked Mac N Cheese

Rökt Mac N ost



Jag ville göra ett Mac N -ostrecept efter att ha fått så många förfrågningar. Det här receptet är bra för alla samlingar där du behöver mata flera personer. Röken lägger till en fantastisk smak som du inte får någon annan mac n ost. Jag har gjort det här receptet flera gånger för familj, vänner och kollegor utan klagomål. Med varje bett får du antydningar av krämig ost, smöriga och rökiga tips. För det här receptet använde jag min Bradley -rökare P10 för att få den perfekta rökiga smaken.

Ingredients

1 lb (1/2 box) armbågsmakaroner (det här receptet matar cirka 6-8 personer)

1/2 kopp Tung vispgrädde

1/2 Stick smör

2 msk. Mjöl

2 koppar helmjölk

1 tsk vitlökspulver

1 tsk Lökpulver

1/2 block färskost (hacka detta block i tärningar)

2 dl cheddarost

1 dl Velveeta ost

Preparation

Röktid: 1 timme

Tillagningstid: 1 timme

Temperaturinställning: 226 grader F (107,8 C)

Bisquettes Smak: Mesquite

Koka upp 6 dl vatten i en stor gryta, läs instruktionerna enligt förpackningen.

I en stor panna, smält 1/2 stav smör (använd en visp) och tillsätt mjöl.

Under vispning, häll i mjölk, vitlökspulver, lökpulver och färskost.

Tillsätt cheddarost (När osten börjar smälta och ostsåsen blir tjockare, tillsätt den kraftiga vispgrädden).

Häll av din pasta och kombinera nudlarna med ostsåsen i den stora grytan.

Skär din Velveeta-ost i tärningar och smält i mikron efter riktning.

Lägg i Velveeta-osten i den stora grytan och rör om. Om blandningen blir för tjock, tillsätt mjölk och höj värmen. Var försiktig så att blandningen inte blir för varm.

Placera i rökare i 60 minuter vid 226 grader F (107,8 C). Rör om efter 30 minuter för att säkerställa att Mac N Cheese får en jämn röksmak.

Efter 60 minuter dra ut ur rökaren och servera!

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now