Smoked Gouda Mac n Cheese Recipe

Rökt Gouda Mac n ostrecept



Mac och ost är förmodligen en av de mest populära komfortmaträtter. Tänk på de regniga dagarna som snart kommer att slå på vår dörr. Sedan är allt du längtar efter något välsmakande som kommer att bli av med den komforten mat som vill direkt. Låt oss nu ge den traditionella mac och ost en snurr; Mac och rökt ost. Och det är superlätt att göra! Vi hjälper dig att hitta sätt att fortsätta använda din Bradley -rökare hela vintern!

Ingredients

Mellanstor hjul eller kil av Gouda (tillräckligt för mer än 2 koppar strimlad)

8 oz råa makaronnudlar

3 koppar mjölk

¼ kopp smör + 1 msk

2 msk mjöl

1 msk muskotnöt

Salt peppar

Preparation

Kallrök gouda i 1-2 timmar med Bradley äppelbisketter.

Koka makaronerna al dente i saltat vatten och låt rinna av.

Smält ¼ kopp smör i en medelstor kastrull.

Tillsätt mjöl för att bilda en roux på medelhög värme, under konstant omrörning.

Rör ner mjölk med en visp.

Sänk värmen till låg och tillsätt 2 koppar strimlad rökt gouda och muskotnöt.

Tillsätt kokta makaroner och rör om tills alla nudlar är täckta med sås.

Krydda med salt och peppar.

Tillsätt resterande matsked smör för att avsluta.

Servera med extra strimlad rökt gouda på toppen.

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now