smoked brie

Rökt Briehjul Recept



Enkelt som det. Bara kall rök ett hjul med Brie för 1:30 och server sedan det med din favorit toppning.

Ingredients

Hjul av brieost

Önskat pålägg som karamelliserad lök, tranbär, honung, lönn, pistagenötter, etc...

Preparation

Kallrök brie hjul för 1½ timmar med hickory bisquettes.

Slå in i ostduk och lägg i en lufttät behållare, förvara i kylen över natten för att absorbera smak.

Lägg brie i en ugnsform och toppa med önskad topping (jag använde en klick lönnsirap, karamelliserad lök och mandel).

Grädda vid 350°F i 5-10 minuter beroende på hjulets storlek (grädda tills det sipprar, men inte helt smält).

Servera med äppelskivor, kex, crustinis, etc...

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now