Smoked Chili Pistachios Recipe

Rökt Chili -pistascher Recept



För att starta detta rökt chili -pistaschrecept, förvärm din rökare till 225 ° F (107,2 ° C) och din husugn till 275 ° C). Du kan öka det bruna sockret och cayenne efter smak. Jag använde bara en puck för att röka dem i bara 20 minuter vid 225 ° C.2 ° C). Använd den bisquette du gillar och så många du vill. Och använd en groda på skinkväskan, annars kommer de att hålla fast. Förvara i lufttätt kapsel eller zip -lås.

Ingredients

2 dl saltade skalade pistagenötter

1,5 msk chilipulver

1,5 tsk malen spiskummin

1 tsk mald koriander

1 tsk paprika

1 tsk farinsocker

1,5 msk Worcestershiresås

1/2 tsk salt

1/2 tsk cayennepeppar

1 msk smält smör

Preparation

Blanda alla dina torra ingredienser tillsammans.

Lägg pistagenötter i en större behållare och tillsätt sås.

Efter att ha täckt nötterna med såsen (Detta behöver en klibbig leveransvärd, så jag smälte 1 msk smör och lade till nötterna) Klä bra.

Börja nu att lägga till det torra. Belägg med allt det torra.

Täck sedan gallret med en skinksäck. Dessa kan köpas på någon av ställena online. LEM, Allied, Korvmakare.

Och använd en grodmatta på skinksäcken.

Tillsätt nu de kryddade pistagenötterna.

Jag använde bara 1 puck (du kan använda hur många som helst) Och in i bara 20 minuter @225.

Medan nötterna är i 6 rack, fodra en plåt med bakplåtspapper och ställ in ugnen på 275*

Nötter från rökaren, nu på plåten och i ugnen i 8 min. Kasta nötterna vid 4 min.

Förvara i lufttät burk eller Zip lock...om de håller så länge.