Cold Smoked Cheese Recipe

Kallresad Ost Recept



Idag kommer vi att använda Bradley -rökaren för den kalla rökuppsättningen. Jag kommer att visa er hur vi ställer in det på det sättet om ni vill röka lite ost och sedan ska jag visa dig vad vi har i en Bradley. Håll dina tempor låg och dra nytta av de kalla dagarna. Och om inte, använd is i din rökare på ett försök att hålla temparna runt 90F (32,2C). Rök i cirka 5-6 timmar. Smaken är bara fantastisk.

Ingredients

Bradley Smoker med adaptersats för kall rök

Block av ost

Preparation

Du behöver en Bradley adaptersats för kallrökning för detta recept.

Vi har osten i den kalla rökkammaren i 5 timmar och 35 minuter och temperaturen där är 75°F (23,9°C).

Gå inte över 90°F (32.2°C) och du vill röka den i ca 6 timmar för att få riktigt fina block av mild cheddar, skarp cheddar, mozzarella, schweizisk ost, jack cheese, etc.

Incheckning vid 2 timmar - vid det här laget skulle du ha använt cirka 5 äpplebisketter (20 minuter vardera - totalt 1 timme och 40 minuter).

Temperaturen inuti skulle vara runt 69°F (20,6°C).

Kall rök för ytterligare 2 ½ timmar för en annan incheckning.

Rök i ytterligare 30 minuter och ta bort osten (cirka 5 timmars rök totalt).

Recept av: Miguel lagar mat med eld

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now