How to Make Smoked Queso

Hur man gör rökt Queso



I den här videon gör Gerardo från @grodgrills lite rökt queso, perfekt för din nästa grillfest.

Ingredients

1 paket velveeta

1 kopp cheddarost

4 Uns färskost

1 Kan rotel

1 burk svampkräm

Färsk pico

Krydda (valfri grill rub)

Preparation

Lägg din velveeta, färskost, cheddarost, burk rotel, grädde av svamp och färsk pico i en stekpanna. Strö sedan din krydda (eller en grill rub) ovanpå dina ingredienser.

Rök din queso mix i rökaren i 2 timmar vid 250ºF (121°C), och tillsätt 6 bisquetter (valfri smak) till din rökare.

Efter 30 minuter i rökaren, försök att blanda ihop din queso-dipp med en sked, det är okej om det inte är helt smält än.

Efter ytterligare 30 minuter blanda ihop queso och låt den smälta helt. När timern är klar, ta ut den och njut av din queso med marker som du väljer!

Recept av: Grod Grillar