How to Make Smoked Prosciutto Brie Cheese

Hur man gör rökt prosciutto brieost



Skäm bort dig till den perfekta aptitretaren med detta munvattenrecept. Wrap a Creamy 14 oz Brie Wheel i Prosciutto, rök det i Bradley -rökaren med en touch av persika jalapeno -glasyr och honung mördare bi -smaksättning och njut av den oemotståndliga blandningen av smaker. Gör dig redo att imponera på dina gäster med den här läckra maträtten som kombinerar Bries rikedom, rökaren av Bradley -rökaren och de söta och kryddig anteckningarna i glasyren.

Ingredients

14 oz brieosthjul

3 oz prosciutto

Persika jalapeno glasyr

Honungsmördarbikrydda

Preparation

Ta 1 14 oz briehjul och täck den med parmaskinka, fortsätt med att hälla persikajalapeno-glasyren på osthjulet och belägg den med kryddan från Honey Killer Bee.

Placera brieosthjulet i Bradley Smoker och ställ in det på 300ºF (148ºC) och rök det i 45 minuter.

När den är klar, ta bort den från rökaren, applicera din persikahonungsjalapeno-glasyr och njut!

Recept av: Moodie Foodie Tulsa