De Vuxen PB & J Hamburgare
Är du en av de människor som rullar ögonen när du går till en BBQ och ser klassiker, sallad, tomat, mayo och ketchup på bordet när hamburgare grillas? Jag ber dig att prova denna hamburgare! Det omfattar din traditionella smakfulla tomatsmak men innehåller lite söt nostalgi av jordgubbar och jordnötssmör på toppen. Så växla upp det traditionella i helgen och gå ut ur lådan med denna vuxna PB & J!
Ingredients
Hamburgare ingredienser:
Köttfärs
Sriracha
Hamburgerbullar
1 tsk rund peppar
1 tsk havssalt
1 tsk lökpulver
1 tsk vegansk kyckling mindre kryddsalt
1 tsk vitlökspulver
1 msk Worcestershiresås
Färsk sallad
Tomater
Lök
Ingredienser för jordgubbsketchup:
Jordgubbar 8-10
½ tsk rökt paprika
½ tsk mald jalapenopeppar
⅓ kopp socker
1 tsk olivolja
½ kopp ketchup
Sprits blandning:
Tillsätt i en sprayflaska 3 msk Worcestershiresås, ⅓ kopp äppeljuice och 1 kopp kolsyrat vatten.
Använd utrustning:
P10 Bradley Smoke
Karibiska Blend Bisquettes
Non-stick mattor
Mk4 Instant Read Termometer
Gjutjärnspanna
Bradley hopfällbart bord
Bradley Smoker Inställning:
Tillagningstid: 90 minuter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC under de första 60 minuterna. Därefter 260ºF eller 126ºC i 30 minuter
Trä: Caribbean Blend
Röktid: 60 minuter
Preparation
Vägbeskrivning för jordgubbsketchup:
Skölj jordgubbarna under kallt vatten och skär bort stjälkarna.
Skär i små bitar, lägg i en kastrull, tillsätt olivolja, sätt på medelvärme och rör om.
Koka jordgubbarna tills de blivit lite mjuka, lägg dem i en stavmixer eller vanlig mixer. Mixa tills jordgubbarna blir till en såskonsistens.
Häll tillbaka blandningen i en kastrull och tillsätt paprikan, jalapenopulver, socker och ketchup. Rör om i ca 60 sekunder på medelvärme och smakprov.
Dags att kyla såsen- Placera i en kylvänlig behållare tills såsen blir tjockare.
Hamburger vägbeskrivning:
Biffformning - använd tinad nötfärs och lägg nötfärs i en blandningsskål. Tillsätt mald peppar, havssalt, lökpulver, vitlökspulver, kryddsalt och Worcestershiresås. Blanda och forma köttet till biffar i valfri storlek.
Ställ in i kylen för en marinad över natten. Stänk lite Worcestershiresås ovanpå varje biff.
Ställ in din Bradley Smoker på ovanstående inställningar.
Placera hamburgerbiffar på Bradleys rökställ. Jag använder Bradley Smoker Nonstick-mattor för att hålla min mat från att fastna i hyllorna när jag röker.
Rök biffarna vid 226ºF (107,8ºC) i 60 minuter och spritsa var 30:e minut.
Efter rökning i 60 minuter, dags att höja temperaturen till 260ºF (126,7ºC).
Rök hamburgarna tills de når en innertemperatur på 155ºF (68,3ºC), vilket är 5 grader från att tillagas enligt USDA-standarder.
Elda nu grillen och bryn biffarna på båda sidor för att få en fin krispig konsistens på utsidan av biffarna. När innertemperaturen når 160ºF (71,1ºC) är biffarna färdiglagade och det är dags att bygga hamburgaren.
Använd sriracha-hamburgerbullarna och lägg till följande, jordnötssmörspridning, sallad, köttfärsbiff, tomater, lök och toppa med jordgubbsketchupsåsen.
Njut av!
Recept av: Bryan Edwards
Karibien
Blandning
Karibisk blanda mesquite bisquettes med kryddpeppar passar väl med kyckling, nötkött, vilt, lamm, fågel och grönsaker.
Shop Now