Teriyaki Burnt Ends

Teriyaki Burnt Ends



Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!

Ingredients

Chuckstek

Teriyakisås

Salt

Peppar

Vitlökspulver

Gröna lökar

sesamfrön

Frivillig:

Lönnträbisketter

Preparation

Skär upp din chuckstek och krydda den med salt, peppar och vitlök.

Lägg nötköttet i din rökare och rök det vid 220°F eller 105°C i cirka 2 timmar. Frivillig: Du kan röka den med lönnbisquetter för ytterligare röksmak.

Efter 2 timmar, lägg köttet i en foliepanna och blanda i en rejäl mängd teriyakisås.

Sätt tillbaka foliepannan i rökaren i ytterligare 2 timmar vid 270°F eller 135°C.

Låt den vila i ytterligare 10 minuter innan du garnerar den med salladslök och sesamfrön.

Recept av: Miguel lagar mat med eld

Lönn
 Trä

Lönnbisquetter för Bradley Smokers

Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.

Shop Now