Teriyaki Burnt Ends
Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!
Ingredients
Chuckstek
Teriyakisås
Salt
Peppar
Vitlökspulver
Gröna lökar
sesamfrön
Frivillig:
Lönnträbisketter
Preparation
Skär upp din chuckstek och krydda den med salt, peppar och vitlök.
Lägg nötköttet i din rökare och rök det vid 220°F eller 105°C i cirka 2 timmar. Frivillig: Du kan röka den med lönnbisquetter för ytterligare röksmak.
Efter 2 timmar, lägg köttet i en foliepanna och blanda i en rejäl mängd teriyakisås.
Sätt tillbaka foliepannan i rökaren i ytterligare 2 timmar vid 270°F eller 135°C.
Låt den vila i ytterligare 10 minuter innan du garnerar den med salladslök och sesamfrön.
Recept av: Miguel lagar mat med eld
Lönn
Trä
Med en milt rökig, söt och subtil smak är Maple Bisquettes perfekta för att röka kalkoner och förhöja smaken hos fågel och fågelvilt.
Shop Now