Biffspets Tacos
Lär dig hur du gör biff -tipsacos, en bra sommartidsmåltid.
Tips: Marinadbiff i 48 timmar med en 1 gallon dragkedja. Vänligen sjuda marinaden i minst 10 minuter för att säkerställa att alkoholinnehållet kokar ut.
Ingredients
Tacos:
Ytterfilettips 1/16 oz
6 mjöltortillas
4 msk gräddfil
1 kopp babyspenat
½ kopp äppeljuice
Marinad:
1 kopp ketchup
1 oz vit rom
1 msk sojasås
1 msk Worcestershiresås
½ tsk salt
½ tsk mald peppar
1 msk hackad lök
½ tsk cayennepeppar
¼ kopp balsamvinäger
Preparation
Blanda ihop alla marinerade ingredienser i en kastrull och låt sjuda på medelvärme i 10 minuter. Låt sitta i 5 till 10 minuter innan du använder. Förvärm din Bradley Smoker till 250ºF (121,1ºC) Placera steken på non-stick-mattan, placera den på gallret och placera den i rökaren.
Häll äppeljuicen i en sprayflaska och spritsa stekspetsarna var 20:e minut för att hålla utsidan av köttet fuktigt.
Slå på grillen på hög värme för att utföra en omvänd stekning av stekspetsarna. Efter 50 minuter i rökaren, dra av rökaren och doppa varje bit i marinaden innan du lägger den på grillen. Lägg nu på grillen och hör att köttet fräser när det rör vid den varma grillen och tillaga tills 73,8 ºC (nästan genomstekt).
Använd en trasa, blöt det hela och ställ mjöltortillorna i mikron i 1-2 minuter. Tillsätt biff, spenat och gräddfil till mjöltortillan och njut!
Recept av: Bryan Edwards