Southern Style BBQ Smoked Brisket Recipe

Sydlig stil BBQ rökt Bringa Recept



Gör dig redo att sjunka tänderna i den ultimata BBQ-upplevelsen med vårt sydliga rökt brisketrecept! Långsam kokt till perfektion och infunderad med rökig, smakrik smak, denna klassiska maträtt kommer säkert att bli en publik-behagare vid varje cookout eller samling.

Ingredients

2,5 kg till 3 kg (5 lb till 6 lb) trimmad bringa

150 ml ( c) torkat rörsocker (torka i ugn innan användning)

150 ml ( c) vitlökssalt

125 ml (½ c) paprika

45 ml (3 msk) peppar

30 Ml (2 msk) chilipulver

15 Ml (1 msk) vardera av pulveriserad nötbuljong, mald ingefära, lökpulver, mald koriander, cayennepeppar

French's ballpark senap (massor)

Preparation

Smörj över bringan med massor av senap.

Blanda alla torra ingredienser för att skapa en gnidning.

Rulla den senapstäckta bringan i rub.

Rökningsmetod:

Använd Mesquite-smakbisketter, rök och koka i cirka 10 timmar.

Spjället ska vara halvöppet och temperaturen ska vara konstant vid 80°C till 90°C (180°F till 200°F).

Rök i minst 4 timmar eller längre, beroende på hur stark röksmak som önskas.

Kontrollera din bottenbricka då och då för att se till att dropparna inte rinner över. Kom ihåg att denna köttbit tillagas bäst mycket långsamt och vid låga temperaturer.

Att tjäna:

Skiva köttet tjockt och servera med stora knapriga rullar och kvalitets BBQ-sås.

Serveringsfärdigt tips: lägg aldrig BBQ-sås på köttet, servera det separat som dipp.

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now