Söt och kryddig Torkat kött
Sweet & Spicy Beef Jerky i ett Bradley P10 -rökare recept.
Ingredients
2 Lb London stek nötstek
2 tsk vitlökspulver
3 tsk torkad ingefära
1 kopp Sriracha
½ kopp farinsocker
2 tsk Kosher salt
2 tsk svartpeppar
3 tsk dijonsenap
3 msk honung
¼ risvinäger
2 tsk svartpeppar
¼ kopp sojasås
2 msk limejuice
5 msk Worcestershiresås
Preparation
Skiva nötkött i ¼″ strimlor.
Blanda alla ingredienser i en stor skål eller Ziploc-påse.
Lägg i de skivade nötköttsremsorna.
Blanda väl, täck över och ställ i kylen över natten i 24 timmar.
Nästa dag, ta bort nötköttsremsorna från marinaden och torka torrt med hushållspapper. Om du inte klappar torr kommer din tid i rökaren att bli längre.
Värm upp Bradley P10 med dina favoritbisquetter till 190ºF.
Placera nötköttsremsorna på Bradley Smoker-ställen och lämna lite utrymme mellan varje nötköttsremsa.
Rök biffstrimlorna tills du kan böja rycket och det spricker men inte går sönder. För min kock idag var den totala tillagningstiden 5,5 timmar.
Ta bort från Bradley, njut av lite jerky och förvara resterande jerky i kylen.
Recept av: Bältdjur Peppar BBQ