Smoked Summer Sausage

Salta rökt Sommarkorv Recept



Detta smakfulla rökt sommarkorvrecept kommer att vara klart på cirka 4 till 5 timmar. De kommer att nå den bästa förbättrade smaken om du använder Hickory Bisquettes.

För att förvara, linda in folie, lägg i plastpåsar och frysa. Ta ut en timme innan servering, skiva och servera med ost och kex som aptitretare.

Ingredients

2½ Kg (5 lb) vanlig nötfärs (inte extra mager)

25 Ml (5 tsk) salt

18 ml (3½ tsk) senapsfrö

13 ml (2½ tsk) grov svartpeppar

3 ml (½ tsk) vitlökssalt

250 ml (1 kopp) vatten

Matlagningsolja

Preparation

Blanda ihop alla ingredienser för hand i en stor glasskål.

Täck med plast och ställ i kylen i 24 timmar. blanda två gånger under denna tid.

Forma köttet till 5 rullar ca 8 cm (13 tum) i diameter.

Lägg rullarna på oljade rökställ

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till mellan 95°C och 105°C (200°F och 220°F).

Placera rullar i Bradley Smoker med Hickory-smakbisquetter.

Rök/koka i cirka 4 till 5 timmar. Eller tills kötttermometern visar 70°C till 75°C (160°F till 165°F).

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now