Rökt Texas Style Brisket Recept
Allt du behöver är tid att förbereda denna rökt Texas -stil brisket. Det tar bara några ingredienser för att krydda den och din rökare kommer att göra resten. Skiva mot kornet.
Ingredients
10-12 Lb oxbringa, fett trimmad till ¼” tjocklek
⅓ kopp kosher salt
⅓ kopp svartpeppar
Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite
Preparation
Krydda bringan med salt och peppar innan du förvärmer din Bradley Smoker med bisquetter med mesquite-smak.
Låt bringan stå i rumstemperatur i en timme.
Sätt temperaturen på din rökare till 225-250°F.
Lägg bringan med den feta sidan upp i rökaren.
Rotera var 3:e timme. Om antingen toppen eller botten färgar mycket snabbare än den andra, vänd på rökare.
Rök tills köttet är väldigt mört, men inte faller isär och en temperatur på 195°F uppnås.
Låt bringan vila minst 30 minuter innan den skivas mot säden.
Recept av: Lena Clayton
Mesquite
Trä
Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.
Shop Now