Smoked Texas Style Brisket Recipe

Rökt Texas Style Brisket Recept



Allt du behöver är tid att förbereda denna rökt Texas -stil brisket. Det tar bara några ingredienser för att krydda den och din rökare kommer att göra resten. Skiva mot kornet.

Ingredients

10-12 Lb oxbringa, fett trimmad till ¼” tjocklek

⅓ kopp kosher salt

⅓ kopp svartpeppar

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Krydda bringan med salt och peppar innan du förvärmer din Bradley Smoker med bisquetter med mesquite-smak.

Låt bringan stå i rumstemperatur i en timme.

Sätt temperaturen på din rökare till 225-250°F.

Lägg bringan med den feta sidan upp i rökaren.

Rotera var 3:e timme. Om antingen toppen eller botten färgar mycket snabbare än den andra, vänd på rökare.

Rök tills köttet är väldigt mört, men inte faller isär och en temperatur på 195°F uppnås.

Låt bringan vila minst 30 minuter innan den skivas mot säden.

Recept av: Lena Clayton

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now