Smoked T-Bone Steaks with Goat Cheese Butter

Rökt T-ben biffar med getostsmör



Denna vackra T-Bone-biff är supermjukt och du kommer att kunna se juicinessen där efter avslutad recept.

Ingredients

2 T-bone biffar (1,8 lb vardera) 9,5 tum tjocka

Saltpeppar kaffe rub (bältdjur peppar nötkött rub användes i videon)

4 oz getostsmör

Rub Mix:

1 tsk röd paprikaflingor

1 tsk finhackad vitlök

1 tsk hackad från den översta salladslöken

Preparation

Ta båda dina 1,8 lb t-ben och använd lite ankfett som bindemedel eller använd olivolja om du inte har ankfett.

Gnid in köttet i rubmixen och krydda dem med bältdjurspepparbiff rub.

Lägg dem i den där Bradley P10 professionella rökaren i 59 minuter vid 225°F (107,2°C) för upp till 100 (37,8°C)-110°F (43,3°C) grader

Bryn sedan på en gjutjärnspanna med getostsmör.

Låt vila i 10 minuter ungefär.

Skär i en och om du har stekt det tillräckligt mycket, kommer smöret att börja smälta och det kommer att skära tvärs över detta T-ben för att vara mört och tillräckligt saftigt vid medium-rare.

Recept av: Bältdjur Peppar BBQ