Smoked Roast Beef

Rökt Rostbiff



Armadillo Pepper visar hur du gör rökt rostbiff. Att göra detta hemlagade rostbiff i Bradley P10 professionell rökare är mycket mer ekonomiskt än att köpa i livsmedelsbutiken.

Vi tar ett öga på rund stekt som är perfekt för att göra detta hemlagade stekt nötkött, krydda det, applicera lite rök och sedan för den fina char på utsidan kommer vi att bryta ut grillpistolen!

Jag gör 250 ° F (eller 121,1 ° C) idag och jag kommer att slå den med den här mesquite trägröken i ungefär en timme nu medan detta stekt nötkött.

Ingredients

4 pund öga av rund rostbiff

Bältdjur peppar nötkött rub

Preparation

Få ett 4-kilos öga av rund rostbiff och lägg lite olivolja på köttet för att använda som ett bindemedel för smaksättning.

Krydda med bältdjurspepparbiff rub. Gå tungt på kryddningen eftersom det är en tjock köttbit.

Placera köttbiten i Bradley Smoker P10 och fäst den med kötttermometern.

Ställ in på 250 grader (121,1 Celsius) med mesquite bisquettes i 1 timme.

Ta sedan köttbiten utanför rökaren och du kan antingen använda en gjutjärnsgryta om du vill, men i videon använder jag en grillpistol för att mörka köttet.

Vänd på den och grilla den andra sidan med pistolen. Låt den svalna och ställ in den i kylen i 45-55 minuter.

Dags att skära upp den och njuta.

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now