Roquefort Steer Burger Recipe

Rökt Roquefort Steer Burger Recept



Detta är en hamburgare som är ovanlig och stor. Det har en överraskande twist. Ingen ketchup eller senap. Därifrån är det upp till dig. Du kan antingen grilla eller röka hamburgaren. Jag föredrar att röka vid 200 ° F i cirka 20 minuter och slå sedan grillen tills den är klar.

Ingredients

Mald chuck kryddad – fettet ger en bättre smak

Sesamfröburgerbulle

Preparation

Gör hamburgare ungefär ½ tum tjocka och tillräckligt stora för att helt täcka en stor sesamfröburgare. Salta och peppra efter smak. De kommer att väga ungefär ⅓ + pund vardera.

Placera i en 200°F förvärmd rökare och applicera 20 minuters rök. Ta sedan bort dem från rökaren och tillaga dem färdigt på grillen.

Eller helt enkelt laga mat på grillen.

Rosta bullen lätt och bred ut god "Roquefort Dressing" på båda insidan av bullen.

Toppa med hamburgare och lök, Vlasic Hamburger Dill pickle. PLUS: vad du än gillar (sallat, tomat, bacon, etc).

Njut av

ChefBill