Smoked Ribeye Recipe

Rökt Ribeye Recept



Du behöver inte mycket för att förbereda denna rökt ribeye. Bara salt, peppar och pekannbisquetter. Klänningsbiffar med gräs matat kerrygold smör och njut av den bästa biffen någonsin!

Ingredients

6 – 12 till 16 oz. ribeyes

Salt och peppar

Smör

Pecannötsbisquetter

Preparation

Krydda 6 biffar med salt och peppar innan de röks (mina satt i 2 dagar).

Ställ in rökarens temperatur på 200ºF.

Placera 2 biffar per galler och använd de 3 mittersta ställena.

Lägg termometern i den minsta steken och lägg den på översta gallret.

Använd pekannötsträ, börja laga mat och röka medan rökaren värms upp.

Koka tills den invändiga temperaturen (före tältning och stekning) når önskad temperatur (jag körde till 120ºF intern för att få en perfekt medium sällsynt biff).

Dra av och tälta i 10 minuter.

Bryn på 400ºF grill i 1 minut per sida.

Klä biffarna med gräsmatat Kerrygold-smör och NJUT DEN BÄSTA BIFFEN NÅGONSIN!!!

Pekannöt
 Trä

Pecanbisquetter för Bradley Smokers

Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.

Shop Now