Smoked Pizza Bombs Recipe
Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!
Ingredients
2 pund köttfärs
1 tsk oregano
½ tsk salt
½ tsk vitlökspulver
½ tsk lökpulver
1½ koppar riven mozzarellaost
¾ kopp pepperoni - tärnad
½ kopp gröna oliver - tärnade
1 kopp pizzasås
Bradley Flavor Bisquettes
Preparation
Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes.
Blanda nötfärs, oregano, salt, vitlökspulver och lökpulver i en liten skål tills det är ordentligt blandat.
Blanda ihop riven mozzarella, pepperoni och gröna oliver i en skål.
Ta en liten näve av köttblandningen och forma en köttbulle som är cirka 1½ tum stor. Gör en liten fördjupning i mitten med tummen. Lägg lite av ost-, pepperoni- och olivblandningen i fördjupningen och vik köttet runt ostblandningen så att det täcks.
Rulla runt köttet med båda händerna så att det blir ganska runt. Lägg köttbullen på Bradley rökställen. Gör detta med resterande kött och ost.
Placera rökställen i Bradley Smoker. Rök köttbullarna tills de når en innertemperatur på 165°F, cirka 2½ timme.
Ringla lite av pizzasåsen ovanpå köttbullarna och servera varma!
Recept av: Steve Cylka