Rökt Nötkött Rev
Rökt varma och snabba nötköttribbor i en Bradley. Rökte dem vid 300 grader F (148,9C) under totalt 1:30 timmar. Sedan lindade jag dem med folie och placerade dem tillbaka på grillen i ytterligare 30 minuter. Sedan sa jag dem och placerade dem tillbaka på rökaren i 10 minuter för att hjälpa den såsen att bli fin och klibbig. Det enda jag skulle göra annorlunda är att ta bort membranet. Antingen då att de var smokey och verkliga ömma.
Ingredients
1 kopp turbinadosocker
1 msk rökt paprika
2 msk grovt salt
1 msk svartpeppar
1 tsk mald gurkmeja
2 skivor nötrevben
Hickory bisquettes
Preparation
Skaffa de två skivorna av nötrevben och ställ in Bradley på 300 F (148,9 C) grader
Rök med 5 hickory bisquettes i två timmar
Efter 1 och 1/2 timme gick jag vidare och slog in dem i folie och smetade dem med BBQ-sås och dimmade med vatten
Sätt tillbaka dem i ytterligare 30 minuter, kontrollera ömhetsnivåerna
Sätt tillbaka den i Bradley i ytterligare 10 minuter för att värma upp revbenen igen
Recept av: Miguel lagar mat med eld
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now