Rökt Mini köttfär
Ge en vridning till denna klassiska komfortmat. I stället för en stor köttfärslimpa, förbered 3 eller 4 mini köttfärsling och lägg dem i din Bradley -rökare. Använd Hickory Bisquettes för en bättre rökig smak
Ingredients
2 pund färskt magert nötfärs
½ kopp rostad röd paprika, finhackad
1 ägg, lätt uppvispat
½ kopp brödsmulor
¼ kopp 10% grädde
1½ tsk salt
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk mald svartpeppar
1 tsk torkad oregano
½ tsk cayennepeppar
¾ kopp BBQ-sås
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Blanda alla ingredienser utom BBQ-såsen i en stor skål.
Använd händerna för att knåda blandningen tills allt är helt blandat och ordentligt blandat.
Forma köttblandningen till 3 eller 4 minilimpor.
Placera miniköttfärslimpor på dina rökgaller och pensla dem med lite av BBQ-såsen.
Starta rökaren med valfria träbisquetter (hickory fungerar mycket bra).
Ta upp rökaren till en temperatur på 250°F.
Placera köttfärslimpor i rökaren och koka tills innertemperaturen når 160°F.
Pensla den återstående BBQ-såsen efter de första 2 timmarna av rökning.
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now