Rökt Långa/korta revben Recept
Ett av problemen med korta revben är bristen på kött på dem många gånger. För att komma runt detta problem, när jag åldras en hel ben-på prime rib kommer jag, efter åldringsprocessen, ta bort revbenbenen och lämna minst en hel tum kött på dem.
Ingredients
Ett helt ställ med nötrevben med en tum kött på dem.
Svartvitpeppar nymalen
Kvalitetssalt
Ekträ
Preparation
Skär revbensben från Prime Rib och lämna minst en tum kött kvar på dem.
Ta nötrevben och täck med nymalen svart, vitpeppar och kvalitetssalt för att passa din smak.
Placera i Smoker som är förvärmd till 190°F.
Rök med ek i 2 till 3 timmar.
Ta bort revbenen och lägg i en foliebåt.
Tillsätt ett par uns äppeljuice.
Närbild av foliebåt.
Återgå till rökaren tills köttet når 130°F.
FTC från en till två timmar.
Placera revbenen under en superhet broiler i 1-2 minuter för att bli knaprig.
Ek
Trä
Det mest mångsidiga träet av dem alla är ek. Passar särskilt bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm och vilt.
Shop Now